Saturday, June 18, 2011

AUNG SAN SUN KYI Nobelpristager fejres søndag

AUNG SAN SUN KYI
Nobelpristager fejres søndag


Aung San Sun Kyi fejres i Græsted på søndag.
Den 66-årige politiker Aung San Sun Kyi fra Myamar, der har siddet i fængsel i de seneste femten år og blev løsladt sidste år, vil på søndag 19. juni blive fejret i Frivilligcenter Græsted, hvor en række burmesere kommer for at lave en burmesisk buffet.


GRÆSTED: Nobels fredspris i 1991 blev tildelt den fantastiske kvinde, der har bekæmpet det brutale myanmarske diktaturregime gennem årene. Aung San Suu Kyi er en politiker fra Myanmar der er kendt for sine ikke-voldelige, prodemokratiske aktiviteter i landet.

Efter at have siddet i husarrest i 15 af de seneste 21 år, blev Aung San Sun Kyi 13. november 2010 løsladt af det myanmarske diktaturregime. Hun er datter af general Aung San, som forhandlede Burmas uafhængighed fra Storbritannien i 1947 og som blev myrdet samme år.

Aung San Sun Kyi vil blive fejret ved en lille højtidelighed i Frivillighedscenteret på Holtvej i Græsted søndag 19. juni kl. 13-17. Der kan købes fra den burmesiske buffet, og deltagelse koster 30 kroner. Alle interesserede er velkomne, men ring til Tommy på 26 67 71 86 for tilmelding, så der er mad til alle 
http://www.nordkysten.nu/?Id=20372 

No comments:

Post a Comment